21.05.2011 :: Dvojzkoušky ve ValMezu

21.05.2011 13:30

Konečně zase jedny závody doslova za humny :-) V kategorii MA1 nás reprezentovali Jana s Ronym. A tentokrát si vedli opravdu skvěle! První běh vyhráli a obstarali si další zkoušku na výbornou. Napodruhé se ale bohužel Rony netrefil do slalomu, musel se kus vracet a tak mu poslední postupová zkouška utekla o neuvěřitelné 2 setiny... I tak ale obsadil krásné třetí místo. A příště už ten postup určitě vyjde ;-)

Další dvě "želízka v ohni" nastoupily ve dvojkách - tentokrát už byly Sára s Emou zase soupeřky :-) No ale neměly si holky co vyčítat, obě se s chutí chytily do připravených pastiček :-))) Tož třeba příště... :-)

21.5.2011, Valašslé Meziříčí

Dne 21. května se ve Valmezu konaly Dvojzkoušky. Počasí nám přálo, i když sem tam se ozval hrom. Pro jedničkáře, po pozdějších diskuzích, pan rozhodčí Petr Dostál nepostavil až tak těžké parkury.

Ostudně tuto skupinu obsazujeme jenom já s Ronem. Byla jsem tedy pevně rozhodnutá složit obě zkoušky na V. Pan rozhodčí nám přál a postavil pěkný běhavý kurz prakticky bez pastí. První jsme zvládli na 1. místo s 5 tb. za laťku a získali tak 2. potřebnou zkoušku. Druhý běh byl na tom podobně. Ronovi se jen nelíbil náběh do slalomu a tak tam zavrávoral a utekl nám čas. Získali jsme 3. místo s 6,01 body. Tak budem zkoušet štěstí zase někde příště :-)

Pak následovaly trojkové parkury a já musela domů. Nevyšlo mi se podívat na první dvojkový parkur Dity a Sáry. Taky jsem vyla zvědavá na "posilněný" běh Ivy s Emou. Avšak parkury byly údajně těžké a tak se bohužel vítězství neslavilo.
Závodům zdar!

Jana a Ronald

—————

Zpět