16.10.2010 :: Klubové závody a oslava 10. výročí založení AK Rožnov p. R.

16.10.2010 13:42

Už začátkem roku jsme se shodli, že je potřeba první kulaté narozeniny našeho klubu řádně oslavit. Zvlášť, když někteří z nás si těch deset let agiliťení opravdu prožili :-) Termín jsme odložili na podzim "až bude míň akcí" a nakonec jsme byli rádi, že se našla aspoň jedna použitelná sobota. K oslavě narozenin samozřejmě patří i dort. No nakonec nebylo úplně jasné, jestli chcem hlavně slavit, nebo hlavně péct ten agiliťácký dort, který jsme na závodech ve volných chvílích s Lenkou promýšlely do posledních detailů :-) Pro ostatní to mělo být samozřejmě překvápko. A to jsme netušily, že se další dotrové překvápko chystá i na nás!

Povídání o klubových závodech sepsala Kája, odpolední atmosféru snad dostatečně vystihuje malá fotoreportáž doplněná a velmi seriózní komentáře :-)

Jsem zvědavá, jestli oslava dalšího desetiletí bude taky tak vydařená. (Hlavně, aby nám měl kdo hlídat děti, jinak budem muset být na večerníčka doma :-)

:: fotky ::

VÝSLEDKY KLUBOVÝCH ZÁVODŮ

16.10.2010 Rožnov p. R.

Opičí dráha

1. Lenka + Tery, 2. Vlaďka + Rose, 3. Pepa + Brisco

Jak se nakonec ukázalo, nebylo až tak důležité, jak ochotně a rychle pes překoná všechny neobvyklé překážky. Vítězili ti, kteří měli nejlepší mušku a strávili nejméně času trefováním tenisáků do kruhu. Příště to bude samostatná disciplína a vyhradíme na to celé dopoledne :-)

Přivolání na čas

PIDI PSI - 1. Blanka + Dixi
STŘEDNÍ - 1. Dita + Nessi, 2. Sanda + Arny, 3. Jana + Ron
MAXIPSI - 1. Dita + Sára, 2. Lenka + Roxi, 3. Lenka + Tery

Pejsek šikula

AMATÉŘI - 1.-2. Liba + Aschley a Kája + Nessie, 3. Blanka + Dixi
PROFÍCI - 1.-2. Jana + Ron a Sandra + Bertík, 3. Iva + Story

Tuneliáda

AMATÉŘI VŠECI DOHROMADY - 1. Iva + Story, 2. Sanda + Arny, 3. Kája + Nessie
PROFÍCI S KRATŠÍMA NOŽIČKAMA - 1. Jana + Ron, 2. Sandra + Bertík
PROFÍCI S DELŠÍMA NOŽIČKAMA - 1. Dita + Sára, 2. Lenka + Roxi, 3. Dita + Nessi

Všichni pokročilí by měli dostat metál už jen za to, že si tu motanici zapamatovali! :-) I když možná bych si na to ještě teď vzpomněla... No každopádně psi byli tímto parkurem zcela unešeni! A začátečníci na své trati taky předvedli, že už se toho spoustu naučili.

Gambler ... aneb klidně si vymyslete trasu, ale pes si pak stejně vymyslí svou vlastní :-)

AMATÉŘI VŠECI DOHROMADY - 1. Iva + Story, 2. Sanda + Arny, 3. Kája + Nessie
PROFÍCI S KRATŠÍMA NOŽIČKAMA - 1. Dita + Nessi, 2. Jana + Ron, 3. Sandra + Bertík
PROFÍCI S DELŠÍMA NOŽIČKAMA - 1. Dita + Sára, 2. Lenka + Roxi, 3. Pepa + Brisco

Taky jste si všimli, že metla střídá kategorie jak se jí zachce? Příště půjde do veteránů, ať v tom nedělá zmatek :-)

(Ne)poslušnost

AMATÉŘI - 1. Dita + Nessi, 2. Dita + Sára, 3. Jana + Ron
PROFÍCI - 1. Liba + Aschley, 2. Vlaďka + Rose, 3. Iva + Story

KLUBOVÉ ZÁVODY & OSLAVA 10. VÝROČÍ ZALOŽENÍ NAŠEHO KLUBU

16.10.2010 Rožnov p. R., Zubří

V sobotu jsem nachystala psa, pamlsky (at' žijou úplatky =), navrstvila jsem oblečení a vyrazila (do zimy) na cvičák. Už když jsem přišla, byly přípravy v plném proudu. Některé překážky vypadaly opravdu zajímavě. A taky zajímavé byly. Hned po startu jsem měla menší problém přesvědčit Nessu, aby vylezla na ''kladinu'' i zadníma packama. Po dlouhém přesvědčování jsme vyběhly směr tenisáky. Opět se projevilo moje házecí ''umění'' a tenisáky lítaly všude, jenom ne do kruhu. Když jsem se konečně třikrát trefila a přesvědčila Nessi, aby vrátila tenisáky na místo ,s vítězným a v mém případě uštvaným výrazem jsme se doplazily do cíle. Nessie si spokojeně lehla a já sbírala síly na další soutěž.

Ta byla vcelku odpočinková. Pejsek šikula. Nessie už byla dostatečně vyběhaná, takže jsme i něco málo předvedly. Pak následovala soutěž, na kterou jsme se obě těšili nejvíc - tuneliáda. Nessi běhala moc pěkně, tolik tunelů po hromadě ji vyhovovalo. Po skončení běhů byla odpočinková poslušnost. No, i když já a Sandra jsme se proběhly dostatečně. Nessa a Arny se rozhodli, že už se cvičilo dost. Když byly štěňata asi po půl hodině odchyceny, mohli jsme pokračovat gamblerem.

Takovou pěknou trasu jsem si vymyslela! Ale nějak se mi povedlo Ness poslat do špatného tunelu ,a tak začala improvizace. Nakonec jsme se nějak vymotaly a dokonce i do limitu.

Když všichni doběhli, uklidili jsme překážky a vyrazili domů trochu spočnout do večera.

Večer jsme, jak jinak, slavili. Připili jsme si na dalších 100 let, najedli se na týden dopředu a nakonec si i zahráli hru. Už se těším na dalších deset let =D

Kája a Nessie

—————

Zpět