27.12.2012 :: Výlet z Horní Bečvy na Martiňák

27.12.2012 12:25

Přes zimu máme my i naši psi tréninkovou přestávku - jednak abychom si odpočinuli a také proto, že v našich končinách se prostě trénovat nedá :-) Ale protože se rádi scházíme i mimo cvičák, domluvili jsme se na další výlet. Tentokrát ve výběrovém řízení zvítězila trasa Horní Bečva - Martiňák.

V Rožnově jsme se naskládali do Lenčiného a Iviného auta a vyrazili na místo srazu, kde nás čekali "domácí" :-) Našli jsme turistickou značku a vyrazili do prvního prudkého kopce. S přibývajicími výškovými merty přibývalo i sněhu a ledu, dokonce nás zastihla vcelku vydatná chumelenice. Na Martiňáku naštěstí byla otevřená restaurace, kde jsme se ohřáli, najedli a nabrali síly za zpáteční cestu. Nakonec jsme i trochu zmokli, Tečka si pořezala packu a když jsme dorazili zpět k autům, určitě si nikdo neříkal, že byl výlet moc krátký :-)

A abych nezapomněla - máme nového nadšeného fotografa (teda spíš nadšený fotograf má nový foťák :-)), takže můžete očekávat zase o něco pravidelnější přísun pěkných fotografií :-)

:: další fotky od Jany ::

—————

Zpět